За комплекса


Жилищен комплекс "Green Park" Сандански

"Green park" Сандански е нов жилищен комплекс от затворен тип, с прекрасна архитектура, изграден в съответствие с всички съвременни изисквания за качество, който предлага апартаменти категория "лукс", с всички необходими удобства за целогодишно ползване. Комплексът разполага със собствена територия и е разположен на прекрасно място, в горната част на парка на град Сандански, в подножието на Пирин планина, на бреговете на река Бистрица. Апартаментите са с панорамни изгледи към планината и реката. Излизайки от територията на комплекса, вие попадате в прекрасния парк на град Сандански, с неговата вечнозелена растителност и минерални извори.

Територията на комплекса е 3240 кв.м. Четириетажната сграда, състояща се от три части, във всяка от които има хидравличен асансьор, разполага с 48 апартамента, с площ от 45 до 110 кв.м. За удобство на жителите и гостите на комплекса има паркинг, денонощна охрана, инженерно-техническа поддръжка на сградата. На втори етап са предвидени басейн, фитнес и СПА с рехабилитационни и медицински услуги,

Състояние на апартаментите: стени – на фина мазилка; под – циментова замазка; дограма – от PVC, Profilink (5 камери); блiндирана входна врата (Италия); тераса – ковано желязо, гранитогрес; електрическа инсталация – до точка, с електромер; водопроводна инсталация – до тапа, с водомер; инсталация за слънчеви батерии и подготвено място за инсталация на климатик; окабеляване за кабелна ТВ, интернет, телефон и домофон. Сградата е построена през 2015 г., има стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Тухла – "Wienerberger" (Германия). Покрив – керемиди “Tondach” (Австрия). Фасадата е изпълнена с мазилка в два хармонично съчетани цвята, c декоративни елементи и с положена изолация. Сградата е въведена в експлоатация. /Акт 16 от април 2017г./

Град Сандански се намира на международен път Е-79 София-Кулата-Атина, на 160 км. югозападно от София, на 20 км от българо-гръцката граница и на 160 км от Солун, както и на 115 км от българо-сърбската граница.
Околностите предлагат отлични условия за много приятни дейности – еко, планински и ловен туризъм, посещение на културно-исторически и природни забележителности (Рилски манастир, Роженски манастир, град Мелник, Банско, Природен резерват Рупите), конферентен туризъм.